Weten hoe wij werken?

Hoe jouw huis het beste werkt, kunnen we niet zomaar bedenken. We doen dit dan ook altijd in een persoonlijk gesprek, waarbij we jouw wensen combineren met ons advies. Hieronder lees je hoe dat in zijn werk gaat.

Domopro werkwijze

Onze werkwijze

Na het invullen van onze vragenlijst komen wij graag bij je op bezoek om in een persoonlijk gesprek te beoordelen welk systeem het beste past. Na dit gesprek ontvang je een domotica-adviesrapport, waarin staat omschreven welke 2 systemen het beste bij jouw wensen passen.

Met dit rapport kun je naar elke elektrotechnisch installateur om het domoticasysteem aan te laten leggen. Echter door onze brede kring aan installateurs kunnen wij dit ook voor u verzorgen. Om de installateur de juiste installatie aan te laten leggen, zullen wij tekeningen uitwerken.

Wanneer de installatie is aangelegd heb je, afhankelijk van het systeem, 2 keuzes: je laat het domoticasysteem door ons programmeren, wij zullen dit vervolgens bij je thuis in bedrijf komen stellen, óf je komt een (mid)dag bij ons op kantoor en hier programmeren we samen met jou jouw systeem.
Zodoende kun je in de toekomst zelf eenvoudig aanpassingen aan het systeem doen.

Ontvang de vragenlijst

© Copyright 2018 - Domopro - brengt techniek in huis