De Pro’s

Domopro is gegroeid vanuit HEBB. Bij HEBB hebben wij al vele jaren ervaring met het programmeren van diverse domotica systemen. Wij leveren modules en/of programmeren de domotica installatie, of dit een woonhuis betreft of een kantoorpand/bedrijfshal voor ons is het gesneden koek.

Domopro bestaat uit Martijn Heeren (adviseur), Willem Corstiaans (adviseur/programmeur) en Vera Zwekars (programmeur)

Martijn Heeren

“Heb helder waar je naartoe wilt en begin met doen!” Dat is waar Martijn Heeren voor staat. Martijn, geboren en getogen in Tilburg en het gezicht van Domopro. Martijn weet van aanpakken, maar heeft rust en balans ook hoog in het vaandel staan. Op maandagavond sporten, dinsdagavond gitaarspelen of een boek lezen, woensdagavond fitness met de mannen, donderdagavond Netflix en op vrijdagavond netwerken, zo zien de avonden van Martijn eruit.

Willem Corstiaans

In 2015 kwam Willem in dienst bij HEBB. Begonnen met 12 uur per week als tekenaar. Inmiddels is hij 32 uur per week bezig met programmeren van domotica systemen en het adviseren over de beste domotica oplossingen.

Martijn, Willem en Vera van Domopro adviseren je graag, je bent altijd welkom voor een kopje koffie en een gesprek. Klik hiernaast om naar het contactformulier te gaan, of bel Martijn via 06 – 16 11 07 64.

© Copyright 2018 - Domopro - brengt techniek in huis