De Pro’s

Domopro is gegroeid vanuit HEBB. Bij HEBB hebben wij al vele jaren ervaring met het programmeren van diverse domotica systemen. In het begin nog bij de (extreem) luxe woningbouw maar wij zien langzaam de verschuiving naar de consumentenmarkt. Door onze jarenlange ervaring met diverse systemen kunnen wij een eerlijk en onafhankelijk advies geven. Wij weten immers van de belangrijkste systemen de voor-, en nadelen.

Domopro bestaat uit Martijn Heeren (adviseur) en Willem Corstiaans (programmeur)

Domopro brengt techniek in huis - Martijn Heeren

Over Martijn

“Do whatever makes you happy!” Dat is waar Martijn Heeren voor staat. Martijn, geboren en getogen in Tilburg en het gezicht van Domopro. Martijn weet van aanpakken, maar heeft rust en balans ook hoog in het vaandel staan. Op maandagavond sporten, dinsdagavond gitaarspelen of een boek lezen, woensdagavond fitness met de mannen, donderdagavond Netflix en op vrijdagavond netwerken, zo zien de avonden van Martijn eruit.

.

Martijn en domopro adviseren je graag, je bent altijd welkom voor een kopje koffie en een gesprek. Klik hier om naar het contactformulier te gaan, of bel Martijn via 06 – 16 11 07 64

© Copyright 2018 - Domopro - brengt techniek in huis